no-img
سایت دبیران فایل

دانلود جزوه درس مطبوعات و رسانه های دیجیتال - سایت دبیران فایل


سایت دبیران فایل
اطلاعیه های سایت دبیران فایل

ادامه مطلب

دانلود جزوه درس مطبوعات و رسانه های دیجیتال
zip
دی ۲۷, ۱۴۰۱
۱۴,۹۰۰ تومان
۱۴,۹۰۰ تومان – خرید

دانلود جزوه درس مطبوعات و رسانه های دیجیتال


دانلود جزوه درس مطبوعات و رسانه های دیجیتال

دانلود جزوه درس مطبوعات و رسانه های دیجیتال به شرح زیر می باشد: 

تعداد فایل  : ۱ فایل با فرمت pdf 

قسمتی از متن نمونه جزوه درس مطبوعات و رسانه های دیجیتال

تعریف جامعه اطلاعاتی:

عناصر جامعه اطلاعاتی شامل پنج عنصر است که عبارتند از :  ۱ – تکنولوژی  ۲ – اقتصادی  ۳ – فرهنگی  ۴ – شغلی  ۵ – مکانی

تعریف جامعه اطلاعاتی از نظر تکنولوژی: پیشرفت های خیر کننده ای در پردازش، نگهداری و انتقال اطلاعات در واقع به کاربرد تکنولوژی های اطلاعاتی در تمام زوایا انجامیده است. در واقع مکانیزه شدن وسایل تولید مشخصه عصر صنعتی بود و تکنولوژی رایانه هم مشخصه عصر اطلاعات است.

تعریف جامعه اطلاعاتی بر اساس اقتصاد: جامعه ای به لحاظ اقتصادی، اطلاعاتی است که دانش و اطلاعات در آن به منبع اصلی ثروت تبدیل شود و عرصه عمده فعالیت های اقتصادی در اختیار تولید کنندگان خدمات اطلاعاتی قرار گیرد.

تعریف جامعه اطلاعاتی بر اساس شغل: وقتی وجه غالب مشاغل موجود، مشاغل خدماتی شد ما به جامعه اطلاعاتی دست یافته ایم لذا جامعه اطلاعاتی در این تعریف یعنی تبدیل مشاغل تولیدی به مشاغل خدماتی.

تعریف جامعه اطلاعاتی بر اساس فرهنگجامعه اطلاعاتی دارای فرهنگی سرشار از اطلاعات است. وجود تبلیغات، پیام های تلویزیونی و رادیویی،اطلاعات نوشتاری و مطبوعاتی و انواع نشانه ها از خصیصه های فرهنگ اطلاعاتی است. فرد در چنین جامعه ای آنچنان با نشانه ها درگیر است که دچار عارضه بی معنایی نشانه ها می گردد.

تعریف جامعه اطلاعاتی بر اساس مکان: جامعه اطلاعاتی این مفهوم را که هر چیزی در مکان و زمان ویژه ای رخ می دهد را از بین برده است.

  فرهنگ مجاز واقعی: مجازی چیزی است که در عمل یا ظاهر چنین است ولی در باطن و به معنای دقیق کلمه ممکن است چیزی نباشد. برای مثال عشق یک واژه مجازی یا انتزاعی است یا احساس گرسنگی یا تشنگی. واقعی چیزی است که در بطن و عمق ماجرا امری رخ داده باشد یا به معنای دقیق کلمه مصداق خارجی داشته باشد یا بتوان برایش فرض کرد. بنابراین واقعیتی که تجربه می شود همواره مجازی است چون همواره از طریق نمادهایی درک می شود که معنای عمل را شکل می دهد.

 فرهنگ مجاز واقعی را تعریف کنید؟ سیستمی که در آن خود واقعیت کاملاً در متنی از تصاویر مجازی و در جهانی واقع نما غرق شده است که در آن چیزهایی که بر روی صفحه تلویزیون ظاهر می شوند فقط تصاویری نیستند که واقعیت را منتقل می کنند بلکه خود به واقعیت تبدیل می شوند.

 موانع دسترسی به فناوری نوین:

۱ – آموزش: دانش به کاربران فناوری های اطلاعات کمک می کند تا اطلاعات مورد نظر را ارزیابی و تعیین کنند که آیا اطلاعات حقیقت دارند و با ارزش هستند یا دروغ و بی ارزش می باشند. این دانشاست که به ما کمک می کند تا اطلاعات را از طریق سازگار کردن آنها با نیازها و شرایط خاص خودمان به کار ببریم. با توجه به پایین بودن مهارت و آموزش در کشورهای جهان سوم، امکان دسترسی به اینترنت و استفاده از آن در این گروه از کشورها مشکل تر می شود.

۲ – زبان: زبان به عنوان مهم ترین مانع استفاده از اینترنت در کشورهای اروپای شرقی ، آمریکای لاتین ، آسیا و بخشی از آفریقا شناخته شده است. لذا تبادل اطلاعات محدود به افراد تحصیل کرده و مسلط به زبان انگلیسی است.

۳ – هزینه: هزینه استفاده از اینترنت در کشورهای جهان سوم بسیار بالاست و تنها تعداد معدودی توان پرداخت هزینه های گزاف دسترسی به اینترنت را داراست.

۴ – دسترسی به دوره های آموزشی در زمینه قناوری اطلاعات: مهم ترین عامل توفیق افراد برای مشارکت در زمینه های مختلف فناوری اطلاعات کسب مهارت های کافی است.

۵ – تفاوت فرهنگی زنان و مردان در تحصیل علم و فناوری

  تعریف آزادی اطلاعات : هر کسی حق آزادی عقیده و بیان را داراست. این حق شامل آن است که از داشتن عقاید خود بیم و اضطرابی نداشته باشیم و در کسب اطلاعات و اندیشه ها و در اخذ و انتشار آن با تمام وسایل و بدون ملاحظات مرزی آزاد باشیم. آزادی بیان نسبی است، مطلق نیست و تا حدی وجود دارد.

   توضیح حق دسترسی به اطلاعات:

 اطلاعات ابزاری برای تأمین منافع حکومت کنندگان وسیاست گذاران نیست و باید از آن در جهت تأمین منافع عمومی بهره گرفت. بنابراین دولت مالک اطلاعات نیست بلکه امانتدار از آن است. شهروندان در یک دولت دموکراتیک ضرورتی برای اثبات حق خود و دسترسی به اطلاعات ندارد. بلکه این حکومت ها هستند که باید هرگونه امتناع از در اختیار نمودن اطلاعات را توجیح کنند.

 چالش های ناشی از جامعه اطلاعاتی

۱ – نظارت و کنترل بیشتر بر جمعیت های وسیع ۲ – کم اهمیت شدن مرزها ۳ – گسترش نابرابری های اجتماعی ۴ – تأثیر فناوری های نوین اطلاعاتی بر حاکمیت ملی

 فرصت ها و پتانسیل ناشی از جامعه اطلاعاتی

۱- تمرکز زدایی رسانه های دیجیتالی ۲ – نقش اینترنت در پژوهش، خلاقیت و علم ۳ – تعامل و همزیستی جهان ۴ – کثرت گرایی سیاسی، چندسویگی ۵ – کثرت گرایی فرهنگی ۶ – دموکراسی الکترونیکی

قابل توجه کسانی که جزوه درس مطبوعات و رسانه های دیجیتال را خریداری و دانلود کرده اند:

 

راهنمای خرید سوالات ضمن خدمت : برای خرید انلاین سوالات ضمن خدمت ابتدا بر روی لینک خرید بالا (دکمه سبز رنگ) کلیک نمائید . تا وارد صفحه خرید آنلاین شوید .درصفحه خرید آنلاین نام و نام خانوادگی ، شماره موبایل و ایمیل خود را وارد کنید .و بر روی خرید کلیک نمائید.

 راهنمای دانلود:

  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید از طریق زیر با ما تماس بگیرید.

راهنمای خرید سوالات ضمن خدمت : برای خرید انلاین سوالات ضمن خدمت ابتدا بر روی لینک خرید بالا (دکمه سبز رنگ) کلیک نمائید . تا وارد صفحه خرید آنلاین شوید .درصفحه خرید آنلاین نام و نام خانوادگی ، شماره موبایل و ایمیل خود را وارد کنید .و بر روی خرید کلیک نمائید.

همچنین برای دریافت آپدیت نمونه سوالات ضمن خدمت،اخبار ضمن خدمت و ضمن خدمت انتصاب مدیران … عضو کانال شوید:

کانال تلگرام ضمن خدمت فرهنگیان:  https://t.me/dabirfile

کانال سروش:

 http://Sapp.ir/dabiranfile

کانال ایتا:

http://eitaa.com/dabirfile

حتما برای دریافت سوالات جدید عضو کانال ما شوید (لیست کانال ها در پاراگراف بالا)

برای اطمینان بیشتر کاربران گرامی

تضمین و راهنمایی برای خرید , پاسخ دهی به اشکالات خرید و عدم دانلود  توسط مدیر وبسایت با پشتیبانی ۲۴ ساعته

بعدا از خرید فایل لینک دانلود مستقیم در صفحه مرورگر ظاهر میشود و یک لینک دانلود به ایمیل شما بصورد خود کار ارسال می گردد 

در صورت درخواست از ما در سروش و تلگرام خود فایل نیز برایتان فوری ارسال می شود

آیدی پشتیبانی سروش دبیران فایل: https://sapp.ir/dabiranfile
آیدی پشتیبانی تلگرام دبیران فایل: https://t.me/dabirfile



موضوعات :

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

error: قادر به کپی نمی باشید!!