no-img
سایت دبیران فایل

دانلود گزارش کارورزی ۱ و ۲ - سایت دبیران فایل


سایت دبیران فایل
اطلاعیه های سایت دبیران فایل

ادامه مطلب

دانلود گزارش کارورزی ۱ و ۲
zip
خرداد ۱, ۱۴۰۱
۱۸,۹۰۰ تومان
۱۸,۹۰۰ تومان – خرید

دانلود گزارش کارورزی ۱ و ۲


دانلود گزارش کارورزی ۱ و ۲

کارورزی دانشگاه فرهنگیان : دانلود گزارش کارورزی ۱ و ۲

کارورزی شماره ۱ و ۲

فرمت کارورزی : word  قابل ویرایش

تعداد صفحات کارورزی : ۸

کارورزی مربوط به رشته : 

قسمتی از فایل گزارش کارورزی ۱ و ۲

فهرست مطالب گزارش کارورزی ۱ و ۲

—– پیش گفتار ۱
—– مقدمه ۲
—– اهمیت کارورزی ۴
—– کارورزی ۱ و ۲ ۵
بخش اول گزارشات روزانه ۶
بخش دوم گزارش فیزیکی
بخش سوم گزارش آموزشی
بخش چهارم گزارش عاطفی
بخش پنجم گزارش ساختار سازمانی
بخش ششم نتیجه گیری

گزارش کارورزی 1 و 2

پیش گفتار گزارش کارورزی ۱ و ۲

آماده سازی یک فرد برای شغل شریفی به نام معلمی که شغل انبیاست، مراحل مختلفی را می طلبد. به نظر من درس های تئوری در آمادگی فرد برای شغل معلمی تأثیر دارد اما تأثیر آن نسبت به درس های عملی کمتر است. یکی از این درس های عملی کارورزی است. کارورزی فرد را برای پرورش افراد که همان شغل معلمی است، آماده می کند. کارورزی راه را به فرد نشان می دهد که چگونه با افراد جامعه، به ویژه دانش آموزان، ارتباط برقرار کرده و همچنین پرورش صحیح این افراد را به فرد نشان می دهد. بنابراین برای یک معلم که مهم ترین هدفش پرورش افراد از نظر تربیتی، اخلاقی، اجتماعی و… است، کارورزی بهترین مقدمه است.

 

  مقدمه گزارش کارورزی ۱ و ۲

آموزش و پرورش به عمل یا فرایندی اطلاق می شود که از طریق آن، دانش، مهارت، شایستگی و کیفیتهای مطلوب رفتار به فرد آموخته می شود. اینکه آموزش و پرورش برای فرد و جامعه امری ضروری و مفید است، بر کسی پوشیده نیست. دین مبین اسلام بیش از ادیان دیگر به اهمیت آموزش توجه داشته و گویی رسالت اساسی دین اسلام، آموزش و تزکیه نفس انسان بوده است. حضرت محمد(ص) می فرماید: “بیاموزید علم را حتی اگر در چین باشد .” و حضرت علی (ع)  می فرماید: “هر کس کلمه ای به من بیاموزد مرا بنده خود ساخته است. ” این احادیث و احادیث فراوان دیگر جایگاه علم، معلم ومتعلم را نزد پیشوایان دینی ما آشکار می کند. در قرن اخیر نیز حضرت امام خمینی (ره) با توجه به اهمیت شغل معلمی، آن را شغل انبیا دانست، به عبارتی ایشان جایگاه و نوع کار معلم را همسان با کار انبیا قرار داد تا اهمیت و ارزش کار این قشر زحمتکش جامعه را به همه گوشزد نماید. معلم، محور اصلی تعلیم و تربیت است که دلسوزانه فعالیت می کند تا مطلبی را به نحو احسن و قابل فهم به فراگیران منتقل کند. معلمی هنر، علم و تجربه است واین سه عامل به معلمان توانایی ومهارت در تدریس وانتقال دانش به یاد گیرنده را می دهد.

حال به منظور دستیابی به معلمانی کارآمد و ماهر که بتوانند نیازها و اهداف آموزش و پرورش را برآورده سازند، برنامه هایی با عنوان کارورزی برای دانشجو  معلمان امروز که به نوعی معلمان آینده می باشند، طراحی شده است. اهمیت وضرورت اجرای برنامه کارورزی برای کسب صلاحیتهای حرفه ای معلمان تا آن اندازه مهم است که به عقیده بسیاری از افراد، بدون گذراندن واحدهای مربوط به کارورزی، نباید به دانش آموختگان دانشگاه فرهنگیان، اجازه تدریس در مدارس داده شود. به سبب اهمیت اثر بخشی برنامه کارورزی در موفقیت کار معلمی است که در برنامه های تربیت معلم کشورهای جهان پس از آموزش های نظری، دانشجو معلمان زیر نظر استادان راهنما و با تجربه، در مدارس به تمرین معلمی می پردازند و در محیط واقعی مدرسه، مهارت های حرفه ای را تمرین کرده و گسترش می دهند. در کشور ما ایران نیز، نظام آموزش و پرورش همانند سایر کشورهای جهان، بر اهمیت و ضرورت کارورزی برای دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان آگاه بوده و به همین منظور اقدام به برنامه ریزی کارورزی در طول چهار ترم برای دانشجو  معلمان کرده است. امید است که خداوند متعال، این دانشجویان را در انجام این وظیفه خطیر و همچنین در ادامه مسیر همراهی و یاری نماید.

 

 

اهمیت و ضرورت کارورزی گزارش کارورزی ۱ و ۲

کارورزی در حین تحصیل در دانشگاه موجب می شود که :

الف) اطلاعات نظری دانشجو معلمان به عمل در می آید و دو عامل موثر در تدریس، یعنی علم و عمل باهم توأم می شود.

ب) دانشجو  معلمان از فرایند تئوری و نظری یاددهی و یادگیری خارج و با محیط واقعی وفرایند حقیقی یاددهی ویادگیری آشنا می شوند.

پ) به طور ملموس و واقعی مشکلات تدریس را حس می کنند و در مدرسه یا دانشکده با مدرسان در میان می گذارند و از راهنمایی های علمی و عملی آنان بهره مند می شوند.

ت) با تمرین معلمی اعتماد به نفس لازم را کسب کرده و تا حدودی خود می توانند بدون اضطراب در مدارس، به تدریس شوند.

ث) با قوانین ومقررات آموزشی در مدرسه و کلاس وتا حدودی با وظایف کارکنان آشنا می شوند.

کارورزی ۱ و ۲ :

“کارورز یا کارآموز” داوطلبی است که با داشتن دانش تئوریک در رابطه با یک شغل یا مهارت اقدام به کسب معلومات به صورت عملی یا کاربردی می کند. در حقیقت می توان هر تجربه آموزشی را که با شغل ترکیب می شود را کارورزی نامید و همین ترکیب است که کارورزی را به ابزاری منحصر به فرد برای کنکاش شغلی  تبدیل می کند. در کل هیچ جانشینی برای تجربه عملی وجود ندارد. کارورزی ابزاری برای تبدیل تئوری به عمل و همچنین تلاشی برای ایجاد پیوندهایی بین محیط عملی و مراکز آموزشی است. برنامه کارورزی فرصت به تجربه گذاشتن آموخته ها و گفتگو برای تعدیل و تعمیق تجربیات و شایستگیهای معلم است. به همین جهت کارورزی در دانشگاه فرهنگیان دارای اهمیت خاصی می باشد، به عبارتی بحث پیوند دانشگاه فرهنگیان با مدرسه در مقوله مهم کارورزی تبلور پیدا می کند که باید در چهار ترم و به صورت کارورزی های ۱،۲،۳،۴،۵،۶ به انجام رسد. در کارورزی ۱و۲ دانشجو معلمان با مشاهده تاملی، مسئله های آموزشی و تربیتی در سطح کلاس درس و مدرسه را شناسایی و با استفاده از شواهد و مستندات علمی آن را تبیین می نمایند. به عبارتی در کارورزی ۱و۲ دانشجومعلم به عنوان همیار، دستیار و معلم یار می باشد که از طریق مشاهده تاملی و جمع آوری اطلاعات، به تهیه گزارش از فرایندهای آموزشی و تربیتی مدرسه می پردازد و پس از تحلیل و تفسیر اطلاعات، با نظارت معلم و استاد راهنما به ارائه راه حل می پردازد. به طور کلی دانشجو  معلم در کارورزی ۱و۲ باید دو کار مهم انجام دهد:

الف) از طریق ابزارهای مشاهده / چک لیست، واقعه نگاری و مقیاسهای درجه بندی شده،  مشاهده علمی بنماید.

ب) مشاهدات خود را تفسیر کند، مسئله یابی نماید و نظرات راهگشا به مدرسه ارائه دهد.

 

جلسه اول کارورزی:

 

قبل از استاد خود سر کلاس حاضر شدم.استاد ما وارد شدند وبا کمی تامل و نگاه کردن وکلاس را ور انداز کردن به سلام و خوش آممد گویی پرداختند.همه دانشجویان حاضر نبودند جز هشت یا نه نفر.در رابطه با وظایف سخت معلمی به صحبت پرداختندو ماهم سراپا گوش.فضا کم و بیش احساسی شده بود.به خصوص وقتی به تشریح وظایف ما در مقابل شهیدان والا مقام پرداختندوسختی ها و شرایط سخت دفاع از وطن زیر آتش و رگبار که الآن درنوک قلم هاخلاصه میشودو فعالیت علمی.سخنانی بس گهربار و پراز روشنی و امید به آینده.بعد از کلی تخریب معلمی احساس خوبی داشت به ما دست می داد.اعتراف می کنم عین امیدبود و پرتو روشنی در تاریکی.

القصه فی حکایت ما به دبستان شهید غلامی که در نزدیکی دانشگاه بود معرفی شدیم .نزدیک مدرسه  که شدیم دلشوره عجیبی به جانم افتاد.مدام آیه الکرثی میخواندم و در اولین قدم ورود حمدی خواندم و وارد شدم پابه پای دوستان کارورز.کلی گرم گرفتند و خوش آمد گویی،راستش همچین ترس هم نداشت کمی راهنمایی کلی هریک به ترتیب کردندو در آخر هم مدیر گفتند ایشان از دوستان ما هستند و همیشه بهترین معلم یار ها را برای ما انتخاب می کنند که اعتماد به نفس ما نجومی شد.مقداری هم شیرینی تعارف کردند و که البته چیزی نصیب من نشد.ما راراهنمایی کردند و اتاقها و مکانها را نشان میدادند.در این حین استاد ما آمدند و ما هم که خوشحال بودیم با دیدن ایشان به طرفشان هجوم بردیم.

 

ضرورت کارورزی دانشگاه فرهنگیان و اهداف کارورزی

برنامه کارورزی فرصت برقرار ساختن پیوند میان آموخته های نظری با محیط های واقعی آموزشی- تربیتی و   عمق بخشیدن به تجربه های پیشین در جهت توسعه شایستگی های حرفه ای و دست یابی به ظرفیت غایی کنش عملی در کلاس درس را فراهم می کند.

اهمیت و ضرورت کارورزی

به منظور دستیابی به معلمانی کارآمد و ماهر که بتوانند نیازها و اهداف آموزش و پرورش را برآورده سازند.
برنامه هایی با عنوان کارورزی برای دانشجو – معلمان امروز که به نوعی معلمان آینده می باشند، طراحی شده است.
اهمیت وضرورت اجرای برنامه کارورزی برای کسب صلاحیتهای حرفه ای معلمان تا آن اندازه مهم است.
که به عقیده بسیاری از افراد، بدون گذراندن واحدهای مربوط به کارورزی،

نباید به دانش آموختگان دانشگاه فرهنگیان، اجازه تدریس در مدارس داده شود

کارورزی در حین تحصیل در دانشگاه موجب می شود که :

 الف) اطلاعات نظری دانشجو- معلمان به عمل در می آید ودو عامل موثر در تدریس، یعنی علم وعمل باهم توام می شود.

ب) دانشجو – معلمان از فرایند تئوری و نظری یاددهی و یادگیری خارج و با محیط واقعی وفرایند حقیقی یاددهی ویادگیری آشنا می شوند.

پ) به طور ملموس و واقعی مشکلات تدریس را حس می کنند و در مدرسه یا دانشکده با مدرسان در میان می گذارند واز راهنمایی های علمی وعملی آنان بهره مند می شوند.

ت) با تمرین معلمی اعتماد به نفس لازم را کسب کرده تا حدودی خود می توانند بدون اضطراب در مدارس، به تدریس شوند.

ث) با قوانین ومقررات آموزشی در مدرسه و کلاس وتا حدودی با وظایف کارکنان آشنا می شوند

لیست دانلود نمونه کارورزی دانشگاه فرهنگیان

لینک ⇐    دانلود نمونه کارورزی ۱

دانلود نمونه کارورزی ۲

لینک ⇐ دانلود نمونه کارورزی ۳

دانلود نمونه کارورزی ۴

نمونه پروژه کارنمای معلمی

قابل توجه کسانی که سوالات ضمن خدمت  پدافند زیستی را خریداری و دانلود کرده اند:

 

راهنمای خرید سوالات ضمن خدمت : برای خرید انلاین سوالات ضمن خدمت ابتدا بر روی لینک خرید بالا (دکمه سبز رنگ) کلیک نمائید . تا وارد صفحه خرید آنلاین شوید .درصفحه خرید آنلاین نام و نام خانوادگی ، شماره موبایل و ایمیل خود را وارد کنید .و بر روی خرید کلیک نمائید.

 راهنمای دانلود:

  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید از طریق زیر با ما تماس بگیرید.

راهنمای خرید سوالات ضمن خدمت : برای خرید انلاین سوالات ضمن خدمت ابتدا بر روی لینک خرید بالا (دکمه سبز رنگ) کلیک نمائید . تا وارد صفحه خرید آنلاین شوید .درصفحه خرید آنلاین نام و نام خانوادگی ، شماره موبایل و ایمیل خود را وارد کنید .و بر روی خرید کلیک نمائید.

همچنین برای دریافت آپدیت نمونه سوالات ضمن خدمت،اخبار ضمن خدمت و ضمن خدمت انتصاب مدیران … عضو کانال شوید:

کانال تلگرام ضمن خدمت فرهنگیان:  https://t.me/dabirfile

کانال سروش:

 http://Sapp.ir/dabiranfile

کانال ایتا:

http://eitaa.com/dabirfile

حتما برای دریافت سوالات جدید عضو کانال ما شوید (لیست کانال ها در پاراگراف بالا)

برای اطمینان بیشتر کاربران گرامی

تضمین و راهنمایی برای خرید , پاسخ دهی به اشکالات خرید و عدم دانلود  توسط مدیر وبسایت با پشتیبانی ۲۴ ساعته

بعدا از خرید فایل لینک دانلود مستقیم در صفحه مرورگر ظاهر میشود و یک لینک دانلود به ایمیل شما بصورد خود کار ارسال می گردد 

در صورت درخواست از ما در سروش و تلگرام خود فایل نیز برایتان فوری ارسال می شود

آیدی پشتیبانی سروش دبیران فایل: https://sapp.ir/dabiranfile
آیدی پشتیبانی تلگرام دبیران فایل: https://t.me/dabirfile



برچسب‌ها :
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

error: قادر به کپی نمی باشید!!