no-img
سایت دبیران فایل

گزارش تخصصی راهکارهای پیشنهادی تغذیه در یادگیری دانش آموزان - سایت دبیران فایل


سایت دبیران فایل
اطلاعیه های سایت دبیران فایل

ادامه مطلب

گزارش تخصصی راهکارهای پیشنهادی تغذیه در یادگیری دانش آموزان
zip
آذر ۱۹, ۱۳۹۶
۳,۹۰۰ تومان
۳,۹۰۰ تومان – خرید

گزارش تخصصی راهکارهای پیشنهادی تغذیه در یادگیری دانش آموزان


گزارش تخصصی راهکارهای پیشنهادی تغذیه در یادگیری دانش آموزان

فرمت فایل ورد و قابل ویرایش

تعداد صفحات مندرج در توضیحات فایل

قسمتی از فایل

نام فایل:گزارش تخصصی راهکارهای پیشنهادی تغذیه در یادگیری دانش آموزان

چکیده:
تغذیه به عنوان یک عامل زیر بنایی در سلامتی و موفقیت تحصیلی دانش‌آموزان مؤثر بوده و سوءتغذیه با کاهش دقت و تمرکز ذهنی و افت تحصیلی همراه است.

به ازای هر ۱۱ کودک، یک کودک بدون مصرف صبحانه به مدرسه می‌رود و بی‌اشتهایی، مواد غذایی غیردلخواه و بی‌توجهی مادر، سه عامل مهم صبحانه نخوردن دانش‌آموزان است.

، علاوه بر این، توسعه اقتصادی – اجتماعی جوامع، ارتباط مستقیمی با وضعیت تغذیه مردم آن ناحیه دارد.

همچنین برنامه‌های ویژه تغذیه در مدارس و محل کار، اثر قابل توجهی بر میزان کارایی و مقاومت بدن در برابر عفونت‌ها دارند.

در هر نظام اجتماعی – اقتصادی برنامه‌های تغذیه‌ای باید مورد توجه قرار گرفته و اهداف تغذیه در تمام برنامه‌های توسعه ملی گنجانده شوند.
صبحانه یکی از وعده‌های اصلی غذایی است که در تامین نیازهای تغذیه‌ای و افزایش میزان کارایی ذهنی نقش مهمی دارد.

گزارش تخصصی راهکارهای پیشنهادی تغذیه در یادگیری دانش آموزان

فهرست
چکیده: ۲
مقدمه ۳
بیان مساله: ۴
دو عامل زیر علت سوءِ تغذیه: ۴
میزان مصرف صبحانه دانش‌آموزان مدارس دولتی بیشتر از مدارس غیردولتی! ۵
اختلاف قومیت‌ها در میزان مصرف صبحانه ۵
کاهش مصرف صبحانه با افزایش سن دانش‌آموزان ۵
وضعیت اقتصادی بهتر، مصرف صبحانه کمتر ۵
رابطه معکوس سواد مادر با مصرف صبحانه دانش‌آموز ۵
تاثیر تعداد افراد خانوار بر میزان مصرف صبحانه ۶
اختلاف معنادار میزان مصرف صبحانه کودکان پدران شاغل و بیکار ۶
جمع‌بندی چهار عامل صبحانه مصرف نکردن دانش‌آموزان ۶
تفاوت علت عدم مصرف صبحانه دانش‌آموزان در مدارس دولتی و غیردولتی ۷
تفاوت قومیت‌ها در بی‌انگیزگی مصرف صبحانه ۷
فقدان غذای مورد علاقه در سفره صبحانه دانش‌آموزان پدران بیکار ۷
تفاوت دانش‌آموزان دارای والدین بی‌سواد و تحصیل‌کرده در مصرف صبحانه ‌چیست؟ ۸
نگاهی کلی به تفاوت‌های دانش‌آموزان در صبحانه نخوردن ۸
کاهش مصرف صبحانه با افزایش سن دانش‌آموز ۹
شاخص‌های کیفی دانش آموزان ۹
استفاده از آب میوه طبیعی و افزایش میل به خوردن صبحانه در کودکان ۱۱
نتیجه گیری: ۱۴
منابع: ۱۵

راهنمای خرید : برای خرید انلاین ابتدا بر روی لینک خرید بالا (دکمه سبز رنگ) کلیک نمائید . تا وارد صفحه خرید آنلاین شوید .درصفحه خرید آنلاین نام و نام خانوادگی ، شماره موبایل و ایمیل خود را وارد کنید .و بر روی خرید کلیک نمائید.

همچنین برای دریافت آپدیت نمونه سوالا ضمن خدمت،اخبار ضمن خدمت و … عضو کانال شوید:

کانال تلگرام:  https://t.me/dabirfile

کانال سروش: http://Sapp.ir/dabiranfile

کانال ایتا: http://eitaa.com/dabirfile

حتما برای دریافت سوالات جدید عضو کانال ما شوید (لیست کانال ها در پاراگراف بالا)



برچسب‌ها :
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

error: قادر به کپی نمی باشید!!