اقدام پژوهی کنترل مصرف خوراکی دانش آموزان
اقدام پژوهی کنترل مصرف خوراکی دانش آموزان
فرمت فایل ورد و قابل ویرایش
تعداد صفحات مندرج در توضیحات فایل
قسمتی از فایل
نام فایل:اقدام پژوهی کنترل مصرف خوراکی دانش آموزان
بیان مسأله
اینجانب ————- مربی بهداشت در سال تحصیلی ۹۳-۹۴ در مدرسهی —– واقع در شهرستان —– که دارای … کلاس بوده، کلاسها از نظر نور، دما و وسعت شرایط مطلوبی دارند.
در پایهی اول … کلاس و پایهی دوم … کلاس و پایهی سوم … کلاس میباشد و دانشآموزان از لحاظ درسی و انضباطی در وضعیت بسیار مطلوبی قرار دارند.
مشغول به خدمت شدم و همانطور که مطلع هستید وظیفهی یک مربی بهداشت آموزش استفاده از مواد غذایی سالم و تغذیهی صحیح است لذا من اقدام پژوهی خود را از پایهی دوم در یکی از کلاسها شروع کردم
. با مشاهده اینکه دانشآموزان تغذیهی درست و منظمی ندارند و بعضی از آنها بدون خوردن صبحانه در مدرسه حاضر میشوند.
و این مشکل را نیز از زبان دبیرانشان هم شنیدم و در زنگهای تفریح از چیپس، پفک، و دیگر موادی که اصلاً ارزش غذایی ندارند.
و از منزل به مدرسه آورده بودند استفاده میکردند و سطح علاقهشان نسبت به تغذیهی صحیح پایین است و دلایلم هم به شرح ذیل بود:
۱ ـ علت این مشکل را جویا شدم.
۲ ـ نسبت به خصوصیات اخلاقی و خانوادگی دانشآموزان در مورد استفاده از تغذیهی صحیح آشنایی پیدا کردم.
۳ ـ با یک پرسش اطلاعات زیادی از کلاس بدست آوردم. (الف) چه تعداد از دانشآموزان تغذیهی درست دارند؟
ب) چه تعدادی از دانشآموزان علاقهای به تغذیهی صحیح و سالم نداشتند؟
۴ ـ از یک کلاس شروع کرده تا در صورت موفقیت طرح را به سایر کلاسها نیز منتقل کنم لذا ابتدا به مطالعهی کتابهایی در مورد تغذیه در قرآن پرداختم.
فهرست
مقدمه ۴
بیان مسأله ۶
توصیف وضع موجود یا (شواهد۱) ۱۰
الف ـ شاخصهای کیفی وضع موجود ۱۰
ب ـ شاخصهای کمی وضع موجود ۱۲
گردآوری اطلاعات (راهحلها) ۱۳
پیشنهادات افراد پاسخ دهنده ۱۵
الف ـ همکاران ۱۵
ب ـ دانش آموزان ۱۶
پیشنهادات: ۱۹
تصمیم نهایی ۲۱
منابع و مآخذ ۲۲
دیدگاه ها